BLOG 1 – Hey online etalage

´Ik zag, ik klikte, ik bestelde… een doosje vol heerlijkheid.´

H E Y  O N L I N E  C H O C O  E T A L A G E!
Thuis, achter mijn laptop vandaan de lekkerste bonbons shoppen.

Hey! Wellicht komt je deze naam bekend voor: Dominique, bij Over Ons. Bij deze, hartelijk welkom bij mijn eerste digitale creatie. Maandelijks houd ik je graag up-to-date van de wereld van Chocobonbon.

Ik zal er geen geheim van maken; ik ben dol op chocolade, koffie, en gebak. En  van al dit geniet ik het liefste buiten de deur. Fantastische bijkomstigheid hierbij: Ik mag mijzelf héél rijk rekenen met een fijne vriend die een koffie-, chocolade-, gebakstent runt. Misschien wel het leukste van alles is dat ik de gloednieuwe website en webshop mag verfraaien met leuke blogs, weetjes, tips en andere amuserende artikelen!

HEY ONLINE CHOCO ETALAGE. Laten we eerlijk zijn, iedereen heeft dit al eens gehad: een kennis, leuke vriend of vriendin of de buurman is jarig. Een passend, leuk en uniek cadeautje geven lijkt onmogelijk! Het drukke doordeweekse leven laat het ook niet toe om rustig een paar winkels af te struinen om een passend cadeau op te snorren.. Chocolade, bonbons zijn altijd leuk om te geven maar helaas is de winkel dicht wanneer je klaar bent met werken. De redding is nabij, de oplossing is gevonden: De Chocobonbon webshop! Al je favoriete bonbons met één klik te bestellen en in een toffe en beschermende verpakking. De mogelijkheden zijn talrijk. Kies welke soort bonbons je wilt bestellen, bepaal de hoeveelheid en maak je bonbon bestelling persoonlijker met een handgeschreven notitie!

Naast het online aanbod aan alle soorten en maten bonbons, is in deze webshop ook de bekende Illy koffie te vinden. De capsules voor de Illy koffiemachines zijn online te bestellen en belanden met gemak op je deurmat! Niet zo van de koffie? No worries! Het gehele assortiment van het merk OrTea? is ook te bestellen op de webshop. Met andere woorden: voor de heerlijkste chocolade, de lekkerste koffie en de fantastische thee hoef je de deur niet meer uit.

Mmmm.. inmiddels zin gekregen om het aanbod te bekijken? Klik hier voor de kortste weg naar de webshop.

With love and choco kisses,

Dominique

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Chat met ons!

CONTACT US