About Chocobonbon

´Er was eens…
…behoefte aan een lekker bakkie.´

H E Y  C H O C O B O N B O N!
BORN WITH LOVE FOR PEOPLE, CHOCOLATE AND COFFEE.  

´De mens oprecht en zorgeloos te laten genieten van goede kop koffie of thee met hierbij iets lekkers is waar ik mijn voldoening uit haal´.
– H.C. de Groot, eigenaar Chocobonbon.

Een voorliefde voor de mens, chocolade en koffie is samengesmolten tot Chocobonbon. De passie voor het ontzorgen van de mens, een moment van rust te creëren met een ´lekker bakkie´ is de drijfveer om de zaak op te starten.

Als liefhebber van de horeca is Chocobonbon inmiddels uitgegroeid tot een compleet assortiment aan verwennerij, voor ieders wens.

In de winkel is de keuze reuze! Geniet van een heerlijk kopje koffie, in alle soorten en maten van Illy tot een kwalitatief hoogwaardig kopje thee van OrTea?. Geen fan van warme dranken? Dan staat er een heerlijk sapje koud in de koeling van ‘sLandsBeste!

Om het bezoek compleet te maken is er keuze uit dagelijks vers gebak uit Limburg en uit de gehele bonbontafel vol verschillende smaken!

Om de keuze ook reuze te maken bij u thuis, is sinds kort de gloednieuwe webwinkel gelanceerd! Wanneer u van de bonbons, koffie of thee thuis wilt genieten is de webwinkel 24/7 geopend voor al uw bestellingen!

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

H E Y  B U S I N E S S  P E O P L E!
G O O D  T O  K N O W:

De klant een cadeau geven om de vingers bij af te likken? Dat is geen probleem! Chocobonbon kan ook uit te voeten met de zakelijke klant. Al het gebak en het gehele assortiment bonbons is verkrijgbaar op verschillende manieren.

Heeft uzelf iets te vieren of uw klant, al uw wensen zullen worden vertaald in een perfect passend product voor de gelegenheid. De keuze uit verpakkingen, datum en tijd van leveren en presentatie zijn oneindig. Stel uw vraag aan de telefoon, zet ´m op de mail of komt u gerust langs; een gepast concept ligt zo snel mogelijk op tafel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Chat met ons!

CONTACT US