Onze kwaliteiten

bonbons

Bonbons Zwijndrecht

Visser chocolade! Echte Belgische pralines en bent u op zoek naar een leuk cadeautje of wilt u zich zelf eens lekker verwennen, neem dan eens een kijkje op onze webshop, of bij ons in de winkel. De handgemaakte Belgische pralines zijn een lust voor het oog. Leuk om te geven en te krijgen! bij ons vindt u de grootste collectie van de regio! Van aardbei/framboos tot notenlikeur!

Taarten & Vlaaien

Chocobonbon is een onderdeel van Patisserie Limburgia, gevestigd in Zwijndrecht. Bij Limburgia kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment Taarten, Vlaaien en Gebak specialiteiten. Met 80 verschillende vlaaien zit uw smaak er zeker bij! Dagelijks maken de bakkers met grote passie de vlaaien op ambachtelijke wijze. Dat zie je maar bovenal je proeft het! Vers fruit, door de bakkers zelf er opgelegd en de volle smaak van slagroom, met een echte spuitzak opgespoten. Iedere taart ziet er anders uit: de handtekening van de bakker.

Koffie & Bonen

Een grote koffiecorner in de sfeervolle winkel Limburgia Zwijndrecht kunt u genieten van verschillende koffie specialiteiten van illy! Wilt u de heerlijke koffie sensatie ook thuis beleven? Wij hebben ook illy koffie en koffiemachines. Kom vooral langs om een bakje koffie te drinken!

Ambachtelijk Schepijs

Zonnig terras! Zodra in het voorjaar het zonnetje begint te schijnen kunt u niet alleen binnen zitten maar is het ook goed vertoeven op het zonnige terras. Hier verwennen de eigenaren u graag met een lekkere kop koffie of thee, een heerlijk glas frisdrank of een vers gemaakt Italiaans schepijs. Kortom een bezoekje aan Limburgia betekent GENIETEN!