Relatiegeschenken

Elke relatie moet onderhouden worden en vraagt om aandacht. Laten weten hoe belangrijk iemand is, doe je door het geven van een mooi geschenk. Onze creativiteit en ervaring helpen je aan het juiste geschenk dat aansluit bij je organisatie en je medewerkers en relaties. Volledig zorgen, dat is ons werk. 
Hieronder voorbeelden van relatiegeschenken bij Chocobonbon!

Luxe relatiegeschenken (cassettes) 

De glazen cassette bevat 50 stuks overheerlijke Picasso bonbons. De handgemaakte cassette van hout is in facet geslepen glas ingelegd. Het glas kan voorzien worden van uw gewenste logo. Onderaan de pagina kunt u zien welke bedrijven u al voor waren. Contacteer voor meer informatie. 

Logobonbons

Ook maken wij logo bonbons voor uw gewenste bedrijf of organisatie. Onderaan de pagina kunt u zien welke bedrijven u al voor waren. Contacteer voor meer informatie.

Events

Wij als Chocobonbon zijn ook in te huren om uw evenement bij te wonen en op te fleuren met de prachtige Picasso bonbons of reguliere bonbons. Onderaan de pagina kunt u het filmpje bekijken waar wij al eerder hebben gestaan.

Attenties

Van een aardigheidje wordt iedereen gelukkig en verrast. Wilt u een attentie sturen als dank voor een gedane daad, bijvoorbeeld voor het bestellen bij uw bedrijf of organisatie? Wij sturen de doosjes per DHL op naar het gewenste adres met bijbehorend logo. 

Gedane projecten

cassette 2
attenties
relatie

ACTIE

Goed nieuws voor alle illy koffiedrinkers!

Van 21 t/m 25 juni krijgt u 20% korting op alle illy koffie machines en op alle capsules met de code ILLYKOFFIE20

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Chat met ons!

CONTACT US