Or Tea?

Oorsprong & Blending
Or Tea?™ is uniek geblend. De theeblaadjes en andere ingrediënten zijn afkomstig van over de hele wereld en stellen met de theeconnaisseur een uniek assortiment samen, dat je niet bij andere merken vindt. Bijvoorbeeld Yin Yang, een zwarte thee met koffie in Hong Kong-stijl, Detoxania een groene thee met kurkuma en andere superfoods en Kung Flu Fighter, een thee met een eucalyptus infusie.

Kwaliteit & Voedselveiligheid
Mensen zeggen dat uiterlijke schoonheid aantrekt, maar innerlijke schoonheid boeit. Bij Or Tea?™ hebben ze het oneerlijke voordeel dat van binnen en van buiten mooi is. De verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen. En omdat de theeën zijn geproduceerd onder standaarden van wereldklasse, kunnen we je met een gerust hart een veilig voedingsproduct aanbieden. Onze productielijn is gecertificeerd en gekwalificeerd door de strengste autoriteiten zoals HACCP, IFS, BCS en ISO en is er zeker een waarop we kunnen vertrouwen. Om jou extra comfort te bieden, worden we in Nederland ook streng gecontroleerd door de NVWA om ervoor te zorgen dat onze producten allemaal veilig voor de consumptie zijn.

Natuurlijk & Biologisch
70% van onze melanges is biologisch gecertificeerd. De overige 30% is afkomstig van enkele kleinere boerderijen, waarvan we de ingrediënten kopen, maar die niet bereid zijn om het officiële biologische certificaat aan te vragen. Wat wij je kunnen garanderen is dat al onze producten 100% natuurlijk, zonder kunstmatige smaakstoffen of toegevoegde materialen zijn. Alles wat je proeft is van onze Moeder Natuur.

Bekijk onze webshop voor het bestellen van de Or Tea producten, zoals de losse theeblikken, thee mokken, thermoskannen en gift sets

Winkelwagen

Chat met ons!

CONTACT US