Previous
Next

Ambachtelijk schepijs

Naast overheerlijke bonbons hebben we ook schepijs. Zodra in het voorjaar het zonnetje begint te schijnen kunt u niet alleen binnen zitten maar is het ook goed vertoeven op het zonnige terras. Hier verwennen de eigenaren u graag met een lekkere kop koffie of thee, een heerlijk glas frisdrank of een vers gemaakt Italiaans schepijs. Ons schepijs word ambachtelijk gemaakt door een van onze meester ijsbereiders. Van mokka tot citroen.. wij hebben altijd 18 soorten schepijs in de winkel!

Meester ijsbereider

Aanvankelijk werd het schepijs ingekocht bij een plaatselijke meester ijsbereider. Die werd de afgelopen twee jaar vijfde van Nederland. Inmiddels wordt het ijs op ambachtelijke wijze in eigen bedrijf in het Noord-Brabantse Haps vervaardigd onder leiding van dezelfde ijsbereider. Dat is de reden dat ons ambachtelijk ijs zo lekker smaakt! Kom vooral langs!

26 smaken schepijs

Er worden 26 verschillende smaken ambachtelijk ijs gemaakt. Elke smaak word door de ijsmeester met veel passie samengesteld om tot de beste smaak te komen! In onze vestiging in Zwijndrecht hebben wij zomers altijd 18 smaken klaarliggen. Elke keer worden er andere smaken bijgevuld zodat u de meeste variatie krijgt in smaak!

STUUR CHOCOLA NAAR JOUW GELIEFDEN. 10% KORTING MET DE CODE SENDLOVESENDCHOCOLATE

Scroll naar top